OMSİAD olarak katılımcısı olup Üyelerimizi temsil ettiğimiz, Dünyada 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 8-12 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlendi. Bu yıl fuarı 85.923 kişi ziyaret etti, 11 salon ve açık alanda 17 ülkeden 1.000’e yakın katılımcı firma ağırlandı. 
Fuarın 41. yılına özel olarak hazırlanan İŞ GELİŞTİRME PLATFORMU etkinliklerine ev sahipliği yaparak ‘YAPI SAHNE’ ve ‘YAPI ARENA’ programları ile birlikte ‘YAPI UNPLUGGED’ atölye çalışması ve ‘YAPI MASTERCLASS’ mimari ustalık sınıflarıyla inovasyondan teknolojiye, mimariden tasarıma kadar sektöre dair tüm konuları gündeme taşıdı.  
Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 41’inci yılında sosyal sorumluluk projesi kapsamında önemli bir çalışmayı hayata geçirdi. Herkes İçin Mimarlık Derneği iş birliği ile başlatılan proje kapsamında fuarda stand üretimi sonrası kalan atık malzemeler geri dönüştürülerek oturma birimleri üretildi. Üretilen oturma birimleri ve açık derslik üniteleri Uşak Eşme Güllü Köyü İlk ve Ortaokulu’na gönderilerek yeniden kullanıma sunuldu.
Fuara bu sene en çok katılım gösteren ülkeler arasında ise; Polonya, Almanya, İtalya, Rusya, Çin, Tayvan ve Çek Cumhuriyeti yer alıyor. 

 




 

OMSİAD ile iletişime geç