MOSFED öncülüğünde, Türk mobilyasını dünya ile buluşturmak için Heartmade Furniture (www.heartmadefurniture.com) markası basın tanıtımı Raffles İstanbul Otel'de 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi.
Türk mobilyasını dünya ile buluşturmak için dijital bir bakış açısı geliştirerek dijital bir platform kuruldu. Türk Mobilyasının karakterini, ruhunu, vizyonunu ve ulusal kaliteyi uluslararası bir arenada tek bir merkez noktadan yaşanabilir bir ekosisteme dönüştürecek olan platform, sektörün çekim gücünü 365 gün tüm dinamikleri ile erişilebilir ve pazarlanabilir nitelikte canlı tutacak. Trend Yapay Zekası ile özgün olanı ön plana çıkaran ve adil rekabeti baz alan bir pazarlama algoritmasına sahip olan platform, Etkileşimli Harita Motoru sayesinde her bir markayı kendine özel karakteri ile global pazarda erişilebilir bir görünüme taşıyacak. Çoklu Dil Seçeneği, İnteraktif Ürün ve Katalog Havuzu, Proje ve Haber Akış Yönetimi, Fuar Planlamaları ve Teknik Tasarım Araçları gibi birçok fonksiyonel özelliği de içinde barındıran platform, Teknoloji, Tasarım ve Pazarlama uçlarını birleşerek en üst düzeyde sunulduğu dijital bir Pazar niteliği taşıyor. Platformun en önemli hedeflerinden biri ise Türkiye Mobilya sektörünün En Akıllı Arama Motoru olmak.
Heartmade Furniture ile Türk mobilya sektörünün tüm paydaşlarının tek bir platformda yer alarak platforma üye olacağını söyleyen MOSFED Başkanı Sn. Ahmet Güleç, “Platform üyelerimiz için; eğitici, yön gösterici, adil, rekabete teşvik edici, özgünlüğü öne çıkaran içerik konseptinde olacak. Üyelerimiz şirketlerini, markalarını, çalışanlarını, ürünlerini, konseptlerini, felsefelerini ve değerlerini bu platformda anlatma fırsatı bulacaklar. Bu projedeki ileriki vizyonumuz ise; mobilyalarımızın kalitesi ve standartlarının da mührünün olması.” dedi. Sn. Ahmet Güleç, üreticilerin bu mühür ile dünyaya açılmak için tasarımını, kalitesini ve teknolojisini geliştirmeye odaklanacağını hem iç hem de dış piyasada insanların bu mührü gördüklerinde akıllarına direkt olarak ürünün ne kadar kaliteli olduğu geleceğini kaydetti.
 




 

OMSİAD ile iletişime geç