Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri ile OMSİAD arasında bir Teknoloji Hizmetleri protokolü imzalandı.

Protokol çerçevesinde Tekklik, OMSİAD üye ve bağlı kuruluşlarına, bulut teknolojileri ürünleri, kurumsal güvenlik uygulamaları, danışmanlık hizmetleri ve eğitimler sunacaktır.
Microsoft Bulut ürünleri yeni lisans kiralamalarında ve Windows işletim sistemi ile diğer Microsoft ürünlerinin alımlarında teklifler dağıtıcı firma ile anlaşılan özel proje fiyatlarından sunulacaktır. Bulut sistemleri kurulum hizmetleri ve bulut teknolojisi yıllık destek hizmetlerinde, Tekklik tarafından liste fiyatından %50 indirim sunulacaktır.
Trend Micro Güvenlik ürünlerinin giriş ve gelişmiş seviyedeki belirlenen iki adet yaygın uygulaması için yeni lisans kiralamalarında ve kurulumlar ile yıllık destek hizmetlerinde liste fiyatından %50 indirim sunulacaktır.
Tekklik, Trend Micro Güvenlik Ürünlerinin ve Microsoft Bulut ürünlerinin tanıtımları için ücretsiz çevrimiçi etkinlikler organize edilecektir.
Tekklik den lisans ve danışmanlık hizmetleri almaya karar veren firmalara, Tekklik tarafından uygun görülecek şekilde fiziki veya çevrimiçi ziyaret ile ücretsiz olarak, mevcut bilgisayar performans yapılandırmaları, güvenlik riskleri ve Microsoft lisanslarını kapsayan bir fizibilite envanteri raporlanacaktır.
Microsoft Bulut ürünlerini veya Trend Micro Güvenlik ürünlerini kiralayarak kullanmaya başlayacak OMSİAD Üye Firması Bilgi Sistemleri personeline Tekklik veya bağlı olduğu tedarikçi firmalar tarafından ücretsiz yönetim eğitimi verilecektir.
Protokol çerçevesinde sunulacak ürünler ve hizmetler ile ilgilenen üyelerimiz, detaylar için Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri ile iletişim kurabilirler.


Tekklik Bulut ve İnternet Hizmetleri 
İçerenköy Mah. Topçu İbrahim Sok. And Plaza 
N: 8/10D İçkapı:5 Ataşehir / İstanbul
Eposta : iletisim@tekklik.com
Telefon : 0216 349 73 35
Web     : https://tekklik.com

OMSİAD ile iletişime geç